Persoonlijk in maatwerk en advies!

De producten die door Hoblo worden geleverd zijn deels in eigen beheer vervaardigd. Topmerken als Silko, Hegro, Winterhalter, Afinox, Arneq, Animo en Rational maken het assortiment meer dan compleet.

Het is de combinatie van eigen topproducten gemaakt op basis van ervaring en kennis, het inschakelen van de beste leveranciers en het geleverde maatwerk die Hoblo tot uw persoonlijke partner in de keuken maakt.

Bekijk ons totale productoverzicht.

Projectontwikkeling, begeleiding en advies

Een complete partner, dat is Hoblo. Vanaf de eerste oriëntatie tot de realisatie en het onderhoud; Hoblo is in staat u van begin tot eind bij te staan. Maar ook voor de losse componenten kunt u gewoon bij Hoblo terecht.

Service en onderhoud

Een complete partner, dat is Hoblo. Vanaf de eerste oriëntatie tot de realisatie en het onderhoud; Hoblo is in staat u van begin tot eind bij te staan. Maar ook voor de losse componenten kunt u bij Hoblo terecht.

Hoblo en HACCP

Hoblo weet als geen ander wat er speelt in en om uw keuken. Het HACCP-protocol is één van die onderwerpen waar geen horeca gelegenheid meer omheen kan. Wij lichten dit onderwerp graag nader toe.

HACCP: bescherming van de voedselveiligheid

Interview John van den Heuvel, directeur Hoblo

Totaalleverancier Hoblo is al decennialang specialist in hoogwaardige horeca-apparatuur. Zeer sterk is het bedrijf in de persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk. “Geen professionele keuken is hetzelfde. Vaak is er maar een beperkte ruimte en die moet zo optimaal mogelijk benut worden,” aldus John van den Heuvel. Of we het nu hebben over een hotelkeuken, een cafetaria of over een grootkeuken: Hoblo bedient iedere doelgroep in de horeca!

Lees het volledige interview.