3 Keuken & bar in Oudewater

3 Oudewater

Zaterdagavond heerlijk gegeten bij 3 Keuken & bar in Oudewater. John wilde graag dicht bij de door Hoblo geplaatste keuken zitten! Hij was erg tevreden hoe de chefs met alle professionele apparatuur de heerlijkste gerechten wisten te bereiden! Uiteraard ook heerlijke wijntjes geproefd!  

Hoblo op facebook

7 months ago
Foto's uit het bericht van Hoblo

Op bezoek bij Silko, onze Italiaanse leverancier van Grandi Cucine, grootkeuken apparatuur. De nieuwste modellen uit de 900 serie uitgebreid bekeken in de vernieuwde showroom!

7 months ago
Foto's uit het bericht van Hoblo

En dan weer door naar de volgende klant: huize Koningsbosch. Ook zo’n top hotel/ restaurant op een schitterende locatie
In Castricum!

7 months ago
Foto's uit het bericht van Hoblo

Op deze koningsdag eerst nog even naar Strandpaviljoen Noord in Bergen aan Zee. John meet nog een paar afwerkplintjes in en dan is het helemaal klaar! De keuken draait al op volle toeren!

9 months ago
Foto's uit het bericht van Hoblo

Hier wordt heel hard gewerkt aan een nieuw Strandpaviljoen op het strand van Bergen aan Zee! Nog een paar weken en dan kunnen de gasten komen.. Hoblo plaatst hier een prachtige professionele ... See more

11 months ago

Goede aktie van Koninklijke Horeca Nederland!

1 year ago

Het team van Hoblo feliciteert Sander Spruijt en Anna Hövels van restaurant de Burgemeester in Linschoten met het behouden van de Michelinster! Proficiat!

« 1 of 3 »