Frituurovens en visbakovens

Maatwerk uit onze fabriek in Woerden.

Hoblo levert een kwaliteitsrange aan frituur- en visbakovens. De ovens bestaan uit RVS/inox 304 plaatstaal. Popnagels en schroeven zijn volledig uit het zicht waardoor de ovens gemakkelijk te reinigen zijn en een strak uiterlijk hebben. De ovens zijn leverbaar in een 2, 3, 4 of 5 pansuitvoering.

De verwarming kan elektrisch of met gas plaatsvinden. Bij de elektrische uitvoering zijn de ovens uitgerust met gepantserde uitneembare elementen die in ketels zijn geplaatst. Bij de gasuitvoering is de bodem van de oven uitgevoerd met speciaal ontworpen VO-vergroters; dit levert een rendementsverhoging op van ruim 90%!

Hoblo levert maatwerk en past de ovens precies aan uw wensen aan. Bak- of grillplaten en/of au bain maries kunnen worden geïntegreerd. De modernste technieken, zoals een HR verbrandingssysteem en digitaal aangestuurde elektronische ontsteking, worden ingezet om het gebruik van de ovens te optimaliseren.

Hoblo biedt u diverse extra opties op maat zoals:
• computergestuurde temperatuurscontrole,
• in RVS/inox bovenpaneel geplaatste digitale temperatuurmeters,
• een 2-traps branders automaat, om flexibel te kunnen reageren op een drukke spits,
• vetfilterinstallaties voor een lagere standtijd van het vet,
• en RVS/inox ketels in het bovenblad gelast voor 30% vetbesparing en langdurig gebruik.

Alle door Hoblo geleverde ovens beschikken over het CE-keurmerk en worden geleverd met een ingebouwde brandbeveiligingsset.