Hoblo biedt met Afinox, Arneg en Brema een ruime keus in koelingen, koelvitrines en -displays en ijsmachines en blastchillers: u vindt altijd een maatoplossing.

Koeltechniek vereist vakkennis. Kennis die verder gaat dan techniek: eisen wat betreft het milieu, energiezuinigheid, rendement en productkennis, het hangt allemaal met elkaar samen. Hoblo levert met de topmerken Afinox en Arneg die specifieke vakkennis.

Het Italiaanse Afinox is een specialist in de wereld van de koelingen. Sinds 1980 werken vakmensen aan de beste koelingen voor uw keuken. Arneg creëerde door te investeren in innovaties een toppositie in de markt van koelvitrines en displays. Met een duidelijk klantgerichte oriëntatie voldoet Arneg aan de eisen van Hoblo om voor iedere setting een passende oplossing te bieden.

Bij Hoblo vindt u dus een breed scala aan koelingen, koelvitrines en -displays. Er zijn vele modellen in huis om voedsel beter te conserveren. Hoblo biedt u een meer dan ruime keus uit ongeveer 110 verticale en horizontale modellen. Er is altijd een koeling, vitrine of display die op maat geleverd kan worden. De door Hoblo geleverde koelingen zijn volledig vervaardigd uit RVS. Bij diverse modellen is een energie investeringsaftrek(EIA) van toepassing.