• Silko De combisteamers van Silko: een hoge productiviteit tegen een laag energieverbruik.

Hoblo heeft met de Lainox-serie van Silko een breed aanbod in huis op het gebied van eenvoudig te bedienen combisteamers. Voor ieder keuken kan Hoblo een passende combisteamer leveren. Service op maat!

Stomen tast de kwaliteit van het product niet aan en het gewichtsverlies blijft beperkt tot een minimum. Met de directe of indirecte inspuiting van stoom zijn de combisteamers in staat in een kort tijdsbestek een goed product te bereiden. Het belangrijkste voordeel van stomen is dat een opmerkelijk hoge productiviteit tegen een laag energieverbruik wordt gehaald.

Combisteamers zijn leverbaar in zowel gas als elektrische uitvoering.

  • Rational: afzonderlijke hooggespecialiseerde apparaten in één.

Combi-ovens bieden de mogelijkheid meerdere bereidingswijzen in één apparaat uit te voeren. Rational is de erkende specialist op het gebied van combi-ovens.

Of het nu gaat om bakken, braden of het opwarmen van gevoelige gerechten; met Rational combi-ovens levert Hoblo u de gewenste kwaliteit. De combi-ovens kunnen meer dan 80% van de bakprocessen uitvoeren en besparen zo kostbare tijd. Informeer bij Hoblo over de mogelijkheden die de combi-ovens bieden.