Afzuiginstallaties

Kwaliteit naar eigen recept.

Een goed functionerend afzuigsysteem is onmisbaar in een professionele werkomgeving waar gebakken en gebraden wordt. Hoblo maakt in de eigen fabriek afzuigkappen die in combinatie met de in eigen beheer ontwikkelde afzuigboxen of koolfilterinstallaties de ideale afzuiging voor uw keuken. De koolfilterinstallaties dienen voor de luchtzuivering van afgezogen dampen daar waar aan de Hinderwet voldaan moet worden.
De afzuigkappen zijn in 3 verschillende types leverbaar:

  • het wandmodel
  • het schouwmodel
  • het eilandmodel

Tot 5 meter levert Hoblo naadloze afzuiginstallaties. De modellen zijn vervaardigd uit RVS of aluminium en geschikt voor zowel een binnen- als buitenopstelling. De capaciteit varieert van 580 tot 14500 m3/h. De koolfilterinstallaties variëren in capaciteit van 5400 tot 14500 m3/h.

Luchtreinigingsinstallatie

Installatie voor reiniging van afgezogen dampen. Voorzien van fijnfilter, Super Hi-Flo vetfilter, actieve koolstaven en afzuigmotor. Gemakkelijk uitwisselbaar. Samengesteld volgens de laatste HINDERWET-normen. Capaciteiten van 3000 tot 14000 m3/h.

Afzuigbox type DD

Leverbaar in direct en indirect aangedreven motoren, in capaciteiten van 850 – 14000 m3/h. Voor binnen- en buitenopstelling. Geruisarme motoren geheel trillingsvrij opgesteld.